donderdag 14 maart 2013

Het gevreesde woord "kanker"


Hopelijk kunnen we vandaag redelijk snel naar de (hersen)scan en zijn we er vanaf. Die scan kan me eigenlijk totaal niet boeien. Ik wou dat het al vrijdag was.

Positief puntje was wel dat mijn suiker heel de nacht goed was. Deze morgen had ik zelfs 80 en dat voor het ontbijt. Voor de rest heb ik ook goed vast geslapen. De hoofdverpleger hoor ik normaal al de kamer binnen komen en deze nacht stond hij plots aan mijn bed.

Verder kwam ik net van de badkamer terug en er zit een nieuwe mevrouw op de kamer. Ik hoorde de verpleegster spreken van "straks krijg je een operatiekleed aan" dus misschien is ze hier niet zo lang. Want het is wel een ontzettend verschil met maar 2 op de kamer. Dus even gedaan met de stille momenten.


Net ook mijn doktersbriefje gekregen : heb gekregen tot 21-04-'13 en kan nog verlengd worden. Wel tof dat het nu zo op papier staat.  

Update
De dokters zijn vandaag redelijk vaak op gesprek geweest. De hersenscan is helemaal in orde ! Dus dat is al goed nieuws. Minder goed nieuws is dat het woord "kanker" is gevallen. Ik ga me nog niet meteen druk maken dus ik wil dat JULLIE dit ook niet doen ! Men gebruikt dit woord vanwege de gezwellen op mijn lever. Dit gaan ze de komende dagen verder onderzoeken.

Morgen een nieuwe dag, nieuwe onderzoeken. In de voormiddag gaan ze een MRI maken en om 13u moet ik in het Jan Palfijn zijn voor een bioptie die ze via de maag gaan nemen. Lang nuchter zijn dus.

Vrijdagavond of zaterdag verhuis ik ook. Dan gaan we ineens naar de specialisten van Leuven. Dichtbij de bron, dus alles komt goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten