dinsdag 2 april 2013

Verlangen naar thuis


Deze nacht hebben ze me gerust gelaten tussen 24u en 6u, dus eventjes kunnen doorslapen ! Mijn suiker was deze morgen ook goed (144). Mijn schouder doet nog steeds zijn eigen zin en doet lekker vervelend. Maar nu komt straks ECHT de dokter.

Amaai, wat hebben we veel over voor :

Lekker in de avond thuis in de zetel ploffen en je heerlijk nestelen bij je ventje. Samen nog wat tv kijken met een heerlijk knorrend bulldogje bij je op de zetel. Af en toe een kattenkopje dat je komt halen omdat het tijd is om te gaan slapen. Een snurk die even verkeerd schiet en dan kijkt er een rimpelkopje je vol ongeloof aan. Gek Luca'tje! En dan is het tijd voor ons bedje. Kusje aan het ventje en aan Luca'tje.

Boven wacht de 5-koppige poezenbrigade. Nog even met het lasertje spelen zodat Bayley, Marieke en Robje hun gangen kunnen gaan. Kathy springt al op de verwarming en Suki komt al op bed liggen. Nu is het echt slaaptijd vrouwke. Lasertje weg, lichtje uit, onderstoppen, de nodige aaitjes en samen met het hemelse geroenk super zalig in slaap vallen.

TEGENOVER dat prikken en piepen hier om de zoveel uur. 


Update
Net terug van de neus - keel en oorarts. En daar konden we ook weer lekker dwars doen "Ja we gaan even via de neus naar je keel kijken met dit darmpje." "Hmm, neen komt niets van in huis" en inderdaad is niets van in huis gekomen

Er is dus niets ontstoken en de pijn komt inderdaad van de trombose in mijn schouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten