zondag 15 december 2013

Uitnodiging

Berichtje van de voorzitster van de vzw, Véronique, ivm Music For Life.

Beste Kristina, 

Daar jij uitgenodigd was voor de opnames van Music for Life, maar er helaas niet kon bij zijn, ging Patrick en co. jou vertegenwoordigen. Ziehier zijn verslagje :



Naar aanleiding van de actie van ons aller Kristina voor Music for Life, werden wij uitgenodigd om een opname van ’ Music for Life’ bij te wonen. Jammer genoeg kon Kristina zelf er door omstandigheden niet bij zijn. Daarom dat wij Kristina gingen vertegenwoordigen op 12 december in de opnamestudio’s van AED te Lint.

Het was een leuke bedoening. Wat ons bijzonder opviel, was dat er zo veel mensen komen opdagen om goede doelen te ondersteunen. Blijkbaar hebben nog vele mensen het hart op de juiste plaats! Allen komen voor ‘hun goede doel’, er is geen concurrentie maar echter een algemene solidariteit. Voor welk doel je er bent, of voor welke instelling dan ook, het deed er allemaal niet toe, als we ‘Het Goede Doel’ maar steunen.

De show was super! Bijzondere waardering voor de organisatie, de crew, de professionaliteit etc…
Wat de show en de uitslagen betreft: daar moeten de kijkers en ‘stemmers’ , plus de jury over oordelen. Wij gaan ons daar niet over uitspreken.

Belangrijk dat onze patiëntenvereniging was genomineerd en dat we aanwezig waren,
En nu HOP : Naar de “Warmste Week Van Het Jaar” !!! Stemmen allemaal !!! Iedereen een ‘Warme Week’ gewenst en alvast de allerbeste wensen voor heerlijke feestdagen en een gezond en vreugdevol jaar 2014 !!!!

Met beste groeten,


Patrick Van Dyck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten